Székhely:
9938 Szatta,
Fő u. 17.
Levelezési cím:
1145 Budapest,
Thököly út 114/a. I.em.4.
tel: (70) 326 5830
e-mail: tff@tff.hu
adószám: 18174762-1-18


  

 

Az élet alaptörvénye, hogy állandóan változik. A szervezetek, cégek életében a fejlődés, növekedés csak változásokkal együtt képzelhető el. Változik a dolgozók, segítők létszáma, az iroda nagyobb lesz, nagyobb lesz a forgalom, bonyolultabb az irányítási, a kommunikációs, az adminisztratív, a menedzsment rendszer, több pénzt kell kezelni, új szabályokhoz alkalmazkodni, stb, stb. Hosszan sorolhatnánk a szükségszerű változtatásokat.

Az új dolgokhoz való alkalmazkodás többletenergiát, több türelmet, odafigyelést követel a dolgozóktól, vezetőktől egyaránt. Ez óhatatlanul is ellenállást vált ki néhány munkatársból. A járt utat a járatlanért nehezen hagyják el, még akkor sem, ha már a régi rendszer elavult és nem működőképes többé.

A változásmenedzsment abban nyújt segítséget, hogy képesek legyünk tudatosan kezelni a változásokkal járó konfliktusokat, nehézségeket és zökkenőmentessé tegyük az átalakulás időszakát, felhasználva ezt arra is, hogy szervezeti kultúránk erősödjön.

Ideális esetben csoportos döntéshozási folyamat segítségével, csapatépítéssel, motivációs tréninggel kiegészítve valósul meg. Időt, pénzt és energiát spórolhatunk meg azzal, ha előre, tudatosan felkészítjük szervezetünket a változásokra, tanítjuk munkatársainkat az állandó, rugalmas változás képességére, hiszen ezt követeli meg a világ tőlünk.

A kezeletlen, szőnyeg alá söpört konfliktusok, félelmek, a változások kapcsán, komoly válságba sodorhatják szervezetünket, cégünket. A válságkezelés során veszített energiák miatt szervezetünk, cégünk hátrányba kerül versenytársaival szemben. Előzzük meg a problémákat!

A TFF munkatársai, a hosszútávú szervezetfejlesztési tapasztalatokból merítve, olyan egyedi, az ön szervezetére, cégére szabott csoportos folyamatot, tréningsorozatot kínál, amely átsegíti önt és szervezetét a változás időszakán, tanácsokkal, csoportos döntéshozási folyamatok facilitálásával, csapatépítő alkalmakkal, speciális változás-, és konfliktuskezelő tréningekkel.

Ez az összetett folyamat segít az ön szervezetének, hogy a változásokat örömmel fogadja a jövőben és innovatív energiákat legyen képes mozgósítani.

Támogatóink