2016-os projektjeink: 

A projektben a helyi lakosságnak bemutatjuk a természetvédelem és az éghajlatvédelem szükségességét, valamint a kapcsolatát a helyi gazdaság fejlesztésével, a helyi boldogulás elősegítésével.

Bővebben...

A projekt célja a zöld civil szervezetek együttműködésének megújulása, zöld civil közösségi online felületek kialakítása és működtetése, zöld szemléletű civil szervezetek és csoportok, zöld gondolatokra nyitott fiatalok bevonása a zöld civil együttműködésbe.

Bővebben...

A klubtalálkozókon, havi egy alkalommal, közösen elkészítünk egy-egy hagyományos őrségi ételt, amit utána együtt fogyasztunk el.

Bővebben...

A csernobili katasztrófa 30. évfordulóján mindennél aktuálisabb a kockázatokkal foglalkozni. Ukrajna meg akarja hosszabbítani az elöregedő atomrektorainak élettartamát, a nemzetközi kötelezettségeit nem tartja be, és a biztonsági kockázatokat sem kezeli.

Erről szól a Magyar Természetvédők Szövetsége „30 évvel Csernobil után” című fotókiállítása, mely a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért egyesület szervezésében 2016. szeptember 22. és október 2. között látható Őriszentpéteren, a Művelődési Házban (Őriszentpéter, Városszer 55).

A Kiállítás megnyitója 2016. szeptember 22-én 18 órakor kezdődik.

A megnyitó után bemutatásra kerül a „Nincs biztonságos atomenergia” című rövidfilm és Éger Ákossal, a Magyar Természetvédők Szövetségének munkatársával beszélgetünk, aki 2015. tavaszán részt vett a Bankfigyelő Hálózat Csernobilban járt delegációjának munkájában.

Többek között az Ő fényképeinek felhasználásával készült a kiállítás.

 

A projektben célunk a szemléletformálás, hogy az érdeklődők, a lakosság megértse a természetvédelem szükségességét, kapcsolatát a helyi gazdaság fejlesztésével, a helyi boldogulás elősegítésével. A projekt keretében négy helyi vásáron szemléletformáló sátrat működtetünk, helyi termék versenyt hirdetünk meg. Kiállítást szervezünk természetvédelmi foglalkozásokkal egybekötve felnőtteknek, gyerekeknek. Valamint 3 szakmai kirándulást szervezünk Natura 2000 területekre szakvezetéssel.

Bővebben...

 

Elérhetőségek


Székhely:
9938 Szatta, Fő utca 17.;
 
Levelezési cím:
1145 Budapest, Thököly út 114/a. I.em. 4.;
 
tel: (70) 326 5830;  
e-mail: tff@tff.hu;
adószám: 18174762-1-18;
 
 

Támogatóink