Egyesületünk, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért, célja, hogy együttműködve több civil szervezettel a Győr/Sokoró régióban, Szentgotthárd környékén, az Őrségben és a Balaton-felvidéken élő emberek és a helyi természeti környezet harmonikus viszonyának erősítse, a települési természeti környezet bemutatásával és a hozzá kapcsolódó fenntartható viselkedésminták ösztönzésével.

A projekt során három megye négy térségében 13 kulturális rendezvényen jelentünk meg játékkal, szemléletformáló dekorációval, impozáns tablókkal, játszóházzal.

A projektben résztvevő településeknek 10 települési táblát gyártottunk a fenntartható életmódról, fogyasztásról, helyi értékekről..

A négy térség 12 iskolájában egy-egy hétig tartó kiállítást szervezünk a rendezvényekre elkészült tablókból, valamint 2-2 rendhagyó órát tartottunk iskolánként.

Mindezek mellett három megyére kiterjedő helyi értékeket feltáró kreatív pályázatot hirdettünk gyerekek számára.

Önkormányzatok, civil szervezetek és más helyi véleményformálók részére három műhelymunkát szervezünk a helyi termékek fogyasztásának előmozdítása céljából.

A kampány során közel 3000 embert értünk el személyesen, illetve több mint 1 millió embert a médián keresztül.

A Fenntartható életmód kampány a természeti és helyi értékekhez kapcsolódóan a Nyugat-Dunántúlon című, a KEOP-6.1.0/B/11-2011-0132 számú pályázat keretében, a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a veszprémi Csalán Egyesület, a győri Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség, a szentgotthárdi Pronas Egyesület és a Közép-magyarországi Zöld Kör együttműködésében valósult meg.

A program az Európai Unió és a Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

infoblokk_kedv_final_CMYK_ERFA

 

Elérhetőségek


Székhely:
9938 Szatta, Fő út 17.;
 
tel: (70) 326 5830;  
fax: (1) 216-7295;
e-mail: tff@tff.hu;
adószám: 18174762-1-42;
 
 

Támogatóink