Székhely:
9938 Szatta,
Fő u. 17.
Levelezési cím:
1145 Budapest,
Thököly út 114/a. I.em.4.
tel: (70) 326 5830
e-mail: tff@tff.hu
adószám: 18174762-1-18


  

Kedves Iskolavezetés! Kedves Pedagógus!

A Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért egyesület „EnergiaHősök” címmel, 4 fordulós -
3 elektronikus forduló és egy döntő keretében - környezeti nevelési vetélkedőt hirdet Vas megyei iskolák felső tagozatos diákjaiból álló 4 fős csapatai számára.

A vetélkedő 2020. február 3. és 2020. május 31. között kerül megrendezésre. JELENTKEZÉS A VETÉLKEDŐRE

 

A vetélkedő témája

A vetélkedő célja, hogy a résztvevő diákok ismereteket szerezzenek éghajlatvédelem és energiatakarékosság témakörben. A feladatok során a diákok interaktív formában szereznek ismereteket, gyakorlati példákon keresztül mélyítik el tudásukat.

A csapatok játékos feladatok révén megismerkednek az alapfogalmakkal az energiatakarékosság és megújuló energia kérdéskörében, felmérik energiafogyasztásukat, változtatásokat javasolnak, tervet készítenek saját háztartásukra kreatív, vizuális formában az energiatakarékosság és megújuló energia fejlesztési lehetőségekről.

A vetélkedőn a legjobb 8 helyezést elért csapatot és kísérőtanáraikat egy személyes döntőre hívjuk.

 

Jelentkezés feltételei, regisztráció

A vetélkedőre felső tagozatos diákokból álló 4 fős csapatok és tanáraik jelentkezését várjuk Vas megyéből (iskolánként tetszőleges számú csapattal).

 

Jelentkezési határidő: 2020. január 31., péntek éjfél

 

A sikeres regisztráció feltétele a JELENTKEZÉSI LAP hiánytalan kitöltése. A jelentkezés fogadásáról minden csapatnak megerősítést küldünk e-mailen.

 

A vetélkedőn való részvétel térítésmentes.

A vetélkedő menete

A vetélkedő három elektronikus fordulóból, ill. egy személyes döntőből áll. Az első három forduló feladatlapjait a csapatok elektronikus úton kapják meg. A három forduló során a legjobb eredményt elért 8 csapatot személyes döntőre hívjuk meg. Az egyes fordulók megoldásait elektronikusan várjuk vissza Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. A beérkezett anyagokról a jelentkezéskor megadott csapat e-mail címre küldünk visszajelzést.

 

A vetélkedő várható ütemezése

2020. január 31. Jelentkezés határideje JELENTKEZÉSI LAP

2020. február 03. Az első forduló anyagának kiküldése a csapatok felé

2020. március 02. Az első forduló beérkezési határideje/ A második forduló kiküldése

2020. április 01. A második forduló beérkezési határideje/ A harmadik forduló kiküldése

2020. május 01. A harmadik forduló beérkezési határideje

2020. május 12. A fordulók eredményeinek kihirdetése/ döntőbe került csapatok meghívása

2020. május vége Döntő 8 csapatnak

 

Értékelés, jutalom

Az értékelést a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért egyesület és szakmai együttműködő partnereinek szakértői, környezeti nevelői végzik. Az első három elektronikus forduló részeredményeit, valamint az összesített eredményt 2020. május 12-én hirdetjük ki. A 3 forduló összesített pontjai alapján a legjobb eredményt elért 8 csapat tagjait (csapatonként 4 diák + kísérőtanár) személyes döntőre hívjuk meg. A döntő minden csapatát oklevéllel és ajándékcsomaggal (környezettudatos termékek, játékok és kiadványok) jutalmazzuk.

Bővebb információ Horváth Kinga programfelelőstől kérhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy telefonon a következő számon: 70/326-5830.

A vetélkedőhöz jó munkát és sok sikert kíván a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért

 

 
 
 
 
KEHOP-5.4.1-16-2016-00805 azonosítószámú, a Tanácsadók a Fenntartható FejlődésértHatékonyan az energiával! Komplex szemléletformálási program” című pályázatához kapcsolódó Térségi tanulmányi verseny programrész
 
 

 

Támogatóink